maanantai 14. huhtikuuta 2014

Uuteen nousuun

Niin se elämä voitti taas. :) Hulluu miten synkkii ajatuksii pystyy vajoomaa puolentoist viikon aikan! Viikonlopun aikan alko tauti vihdoin viimein helpottaa ja nyt oon käynny jo pari kertaa koklaas juoksuuki. Ihan täysin terveeks en kyl itteeni viel luokittelis, ku on poskiontelot ihan tukkeessa. Mielelläni vaihtaisin sellasii poskionteloihi, jotka ei jokaikisen flunssan yhteydes tulehtuis. Mut minkäs teet. Toivon nyt kuitenki et tän kevään sairastelut ois tässä ja täst eteepäi pystyis sit kehittymäänki taas. Nyt on kuitenki onneks vast huhtikuu.

Olin kyl jo ehtiny unohtaa, miten vaikee tää flunssan jälkeine vaiheki on. Hirveetä pohdintaa koko ajan, et oonkoha nyt jo tarpeeks terve, et uskaltaisin lähtä vähä kävelee? Oonkoha nyt tarpeeks terve et voisin kokeilla juoksuu? Koko sairaana olon ajan on vaa toivonu et ku vaan pääsis taas juoksee ja sit ku taas pääsee, toivoo vaa et se loppuis mahollisimman nopeesti, ku se tuntuu nii kamalalta. Ihan ku ei ois ikinä ennen juossukkaa! Lihakset ei enää muista, miten juossaa, ja joka paikkaa särkee ja kolottaa äkilline liikkumisen alottamine pitkän tauon jälkee. Ilo siitä, et pystyy taas treenaa, vaihtuu nopeesti epätoivoo ja mietteisii siitä, kuin paljo täs on taas kirittävää muihin nähen ja kuin kaua siihe menee, et juoksu alkaa taas tuntuu hyvältä. 

Koko arkeentotuttautumisprosessi on vaikee. Pitää mm. kääntää unirytmi takasin normaaliks ja ylipäätäns totuttautuu aikatauluihi taas sekä miettii vähä fiksumpaa ruokavalioo ku vaa hedelmät ja tee. Lisäks pitäis jostai aivojen sopukast löytää se ruotsin kielen taito ja motivaatio ylipäätäns tehä koulujuttuja. No kai ne sieltä pikkuhiljaa omalla painollaan. Nyt täytyy vaa yrittää kovast uskoo ja luottaa siihe et kyl täält taas noustaa.

Luonto on tääl menny iha hirveesti taas eteepäin! Väki on alkanu leikkaa ruohoo pihoilta. :o Laitan tähä loppuun pari kuvaa tosta lähimetästä, jos on täl hetkel hirmusen kaunista. Vitsippor!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti