perjantai 24. tammikuuta 2014

Rockgympa

Eilen olin ekaa kertaa Rockgympassa. Se on siis LiTHe Syran järkkäämä kuntopiiri, mut sinne on myös kaikki vilseläiset tervetulleita (kuten mie, ku maksoin lithe vilsen jäsenmaksun :)). Nimi tulee siitä et taustalla soi rock. :)

Oli kivaa! Ja rankkaa. Huomasin kyl et tost tuli nyt semmonen treeni mis miun täytyy alkaa käyä, on sen verran kirittävää muihin nähen. Monta kertaa tuli sellain olo et en pysty enää, nyt luovutan, mut sit ku ne muut vaa paino menemää ni pakkoha siin oli itekki tsempata. Mut oli myös kiva huomata et en ollu kaikis liikkeis huono, ku mukan oli semmosiiki liikkeit mitä on ite tullu tehtyy aika paljo.

Treeni meni melko peruskaaval. En oo varma ajoista ku ite vaa seurasin mukana, mut luulen et yks liikesarja kesti aina n.5min ja niit oli neljä. Tän viien minsan aikan sit ain muunneltii liikettä n. puolen minsan välein. Koko höskä mentii läpi kolme kertaa. Yhteensä kesti siis noin tunnin verran. Alkuun oli hyppy/koordinaatio/avaavien liikkeitten sarja, sit vatsalihassetti, jalkavoima (askelkyykyt, varpaille nousut jne) ja sit viel sekalaine setti selkiä/kylkiä/lantiota.

Yks tyyppi veti aina yhen kierroksen ja sit vaihtu vetäjä. Liikkeis saatto tapahtuu jotain pientä variaatioo ku vetäjä vaihtu. Miust oli siistii huomata et ei sen treenin tarvi kovin kummonenkaa olla, ku siint tulee jo paljo mielenkiintosempi ku et ois tehny kuntopiirin kotona. Vaikkei tuolkaa ne vetäjät varsinaisesti sitä jumppaa vetäny, sillee et ois oikeesti ihan ohjannu, teki vaa samat jutut siel muitten edessä, ni kyl siin oli itel helpompaa ku ei tarvinnu kontrolloida et onks nyt tullu kaikki lihasryhmät käytettyy ja mitäs sitä seuraavaks. Oli tilaa, musat oli kovalla ja vieres ähis monta muuta - kyl miulle kelpas! Aina mukavampi treenata porukal.

Ei sais yleistää, mut kyl tuollaki kerkesin noitten avaavien liikkeitten kohal ihmetellä et miten ne äijät ei vaan voi osata. Suurin osa oli ihan pulassa jos piti tehä samaa aikaa jaloil ja käsil jotain, ja varsinki jos kädet ja jalat teki erilaist liikettä. Monet helpotti sillee et anto käsien vaa roikkuu mukan miten sattuu. Miten se voi olla niin vaikeeta? Eiks kuitenki luulis juoksijoil olevan iha ok rytmitaju? En tiiä.

Tänää ois tarkotus lähtä mukaa testaamaa intervallitreeniä, luulen et rankkaa tulee olee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti