torstai 23. tammikuuta 2014

Kuvia ja pommikoneita

Otin tänää kameran mukaa sauvakävelylenkille ja aattelin et napsin jotai kuvia täst alueesta. En yleensä kanna kameraa mukan lenkeillä, mut aattelin et ei se nyt kävelles niin haittaa vaik vähä painaaki taskus enemmän. Alkuun sato taas kerran lunta, mut sit lenkin loppupuolel repes aurinko paistaa ja oli mettäs tosi kivan näköst. Kaivoin kameran esii ja kappas kummaa ku oliki akku loppun! Ei tainnu tykätä pitkäst pakkases olosta. Eli se siitä sitten. 

No sit ruoan jälkee pyöräilin yliopistolle ostaa lippuu ESN:n järjestämälle welcome dinnerille (joka tulee oleen 7.2.) ja päätin sit samal kertaa tulla toista kautta takas ja napsii vähä kuvia. Nyt onnistuki jo paremmin ku oli kamera ehtin vähä latautuu. :) 

Lähimettästä eli Rydskogenista, jos yleensä käyn juoksees

Lähikirkko Mikaelskyrkan (300 metrin päässä)

Lähikauppa Hemköp (200 metrin päässä)

Tämmösiä nää Rydin talot on. Vaaleen beiget tiilet ja ikkunavälit joko vaaleensinisiä, punasia tai vihreitä. Yleensä nää muodostaa aina jonku sisäpihan, minkä keskel tönöttää tvättstuga eli pyykkitupa.

Pyöriä piisaa

Myös yliopistolla ja myös tälleen talviaikan

Miun tän hetkine huone

Meijä ihana yhteiskeittiö, jatkuu tost saman verran tänne taaksepäin.

Suunnistajilla riittää kenkiä


Lunta siis on ainaki paljo enemmän ku Haminas oli ku tänne lähin. Parii päivää lukuunottamatta on sitä satanu lisää ja sen takii on tosi talvisen näköst ku puutki iha lumen peitossa. Mut ei sitä oo mitenkää urakal tullu, et nilkkaa asti on vaa hanki ja ihan ok siin pystyy suunnistaa.

Oon jo monen päivän ihmetelly ku välil kuuluu ihan jäätävä ääni, ihan ku joku pommikonelaivue hyökkäis tänne tai jotai. Tänää seki sit selvis tos ku kuvailin. Hävittäjähän siel lenteli ylös alas ja teki kaikenmaailman käännöksii ja pyörähyksii. En tiiä oliks se joku näytös vai onks niil jotai harjotuksii vai mitä tapahtuu, mut selvispähä ainaki mist ääni on peräsin! Muuten oli tosi siistin näköst mut ääni on kyl tosi kova. :s 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti